برای ثبت اختراع مستلزم تنظیم و ارائه ثبت اختراع هستید ما در این مقاله به مطالبی درباره ی نمونه اظهارنامه ثبت اختراع پرداخته ایم.مقاله را بخوانید و چنانچه با هر سوال و یا موردی روبرو شدید می توانید با مشاوران و کارشناسان ما تماس بگیرید.
اظهارنامه ی ثبت اختراع باید در سه نسخه، به زبان فارسی و بدون لاک گرفتگی، قلم خوردگی و پاره گی تهیه و تنظیم شده باشد و پس از درج کردن تاریخ، متقاضی یا نماینده قانونی وی تمامی صفحات را باید امضا کرده باشند. درصورتیکه متقاضی اظهارنامه بیش از یک نفر باشد، باید سهم هر یک مشخص شده باشد و حقوقی که از اظهارنامه یا گواهی ثبت بوجود می آیند بصورت برابر و یکسان خواهد بود.
برای مطالعه بیشتر درباره اسامی مخصوص اشیا می توانید به مقاله آن مراجعه کنید و مقاله را مطالعه نمایید.
کسی مالک اظهار نامه می باشد که اختراع به نام او درخواست ثبت می گردد، شخص(یا اشخاص) حقیقی یا حقوقی(و یا هر دوی آن ها)میتوانند مالک(یا مالکین) اختراع باشند.(یادآور میشود در صورتی که مالک اختراع یک شرکت یا موسسه ، انجمن، سازمان، حزب، نهاد و …باشد شخص حقوقی نامیده می شود) .
متقاضی یا متقاضیان ثبت،میتوانند اعم از مالک یا نماینده ی قانونی (وکیل و…) باشند و در صورتی که تعداد متقاضی ثبت بیشتر بود، یک نفراز آنها میتواند به نمایندگی از سایرین حق مراجعه و مکاتبه با مرجع ثبت و انجام سایرمراحل اداری جز دریافت گواهی نامه اختراع را داشته باشد و با ذکر اقامتگاه مشخص شود.
برای مطالعه بیشتر درباره مزایای داشتن گواهی ثبت اختراع می توانید به مقاله آن مراجعه نمایید و مقاله را مطالعه کنید.
نکته های زیر جهت اظهارنامه ی ثبت اختراع باید موجود باشد
مطابق با آیین نامه اجرایی قانون ثبت و با توجه به محتویات پرونده و زمینه فعالیت صورت گرفته پرونده هایی که در اداره ثبت اختراعات تشکیل می گردد به 8 دسته تقسیم می گردد که بدین ترتیب می باشد:
مدارک زیر باید به همراه اظهارنامه باشد:
تبصره: چنانچه اظهارنامه در زمان تقاضا دارای شرایط موجود در ماده 11 قانون نباشد،مرجع ثبت از متقاضی خواهد خواست تا از تاریخ ابلاغ در عرض 30 روز اصلاحات لازم را انجام دهد و تاریخ تقاضا همان تاریخ دریافت اصلاحات ذکر شده خواهد بود اظهار نامه اگر در مهلت تعیین شده اصلاح صورت نگیرد، فاقد اعتبار خواهد بود.این مهلت برای اشخاصی که در خارج از کشور اقامت دارند 60 روز می باشد.